SV Noordeloos laat op schot

Noordeloos Vrouwen 1 laat op schot tegen Peursum

Noordeloos - op een zonovergoten sportpark De Noordeloos speelden onze vrouwen 1 vandaag tegen Peursum, eerder dit seizoen werd het 0 - 7 in Giessenburg, maar van onderschatting was vandaag geen sprake. Trainer Eimerd van de Griend had bijna de gehele selectie tot zijn beschikking, alleen de lang geblesseerde Ellen Sterk was afwezig.

Lees meer...

Geen punten voor strijdend Vrouwen 1

Zaterdag 8-12-2018

SV Noordeloos Vr.1 – Tricht Vr.1

Laatste wedstrijd voor de winterstop, opnieuw geen punten voor SV Noordeloos

Noordeloos, na de verloren uitwedstrijd vorige week tegen Kozakken Boys is het vandaag Tricht, dat op bezoek komt in Noordeloos. Wegens ziekte van keepster Desiree, start Roxanne vandaag onder de lat, Angelique, Elise, Anna en Naomi in de verdediging, Thera, Jessica en Simone op het middenveld en Annet, Aniek en Ike in de voorhoede. Op de bank nemen plaats Kim en Suzanne.

Lees meer...

Brilstand tegen Odysseus VR3

Zaterdag 24-11-2018

SV Noordeloos Vr.1 – Odysseus ’91 Vr.3

Jammerlijke brilstand voor SV Noordeloos Vrouwen 1

Noordeloos, na de mooie winst van vorige week moet SV Noordeloos deze week het veld in tegen de ploeg, die onderaan staat in de competitie, Odysseus ’91 Vr.3. Wegens blessures en afwezigen, begint Noordeloos vandaag met een andere opstelling,  Desiré in het doel, in de verdediging  Angelique, Elise, Naomi en Jessica, op het middenveld Thera, Aniek en Simone, en in de voorhoede Annet, Roxanne en Ike. Op de bank nemen plaats Suzanne en Ingrid.

Lees meer...

1e Overwinning tegen gehavend Peursum

Zaterdag 17-11-2018

Peursum Vr.1 – SV Noordeloos Vr.1

Eerste overwinning tegen een “gehavend”  Peursum

Giessenburg, na de kater van vorige week in de thuiswedstrijd tegen IJFC (2-3) moesten de Vrouwen 1 van Noordeloos vandaag, de dag dat Sinterklaas weer in Nederland is aangekomen, aantreden in de derby tegen Peursum Vr.1. Omdat bij Peursum een aantal speelsters werden gemist, was de wedstrijd naar 14.30 uur verplaatst om een zo compleet mogelijk team tegenover SV Noordeloos te kunnen zetten. Trainer Eimerd mist bij Noordeloos ook een aantal speelsters, Jessica en Ellen geblesseerd en Thera nog terugkomend na haar zwangerschap, waardoor ook bij Noordeloos een paar dames van het tweede plaatsnemen op de bank.

Lees meer...

Tweets!

De Agenda

 

Vrijdag 31 januari 2020
Aftrap 75 jarig jubileum SV Noordeloos

Locatie: Noorderhuis