Vr1 wacht op 1e overwinning

Zaterdag 3-11-2018

SV Noordeloos Vr.1 – VVAC Vr.1

SV Noordeloos Vrouwen 1 wacht nog steeds op 1e overwinning

Noordeloos, na een gelijkspel vorige week in de uitwedstrijd tegen Emplina Vr.1, is het vandaag de beurt aan VVAC om naar Noordeloos te komen voor de eerste ontmoeting in deze competitie. Noordeloos begint met Desiré in het doel, Angelique, Elise, Anna en Kim in de verdediging, Noortje, Aniek en Simone op het middenveld en Annet, Jessica en Ike in de voorhoede. Op de bank nemen plaats Roxanne, Nicole en Amber.

Om half 11 werd er op Sportpark De Noordeloos afgetrapt, Noordeloos begint goed aan de wedstrijd en in de 4de minuut de eerste kans, het is Jessica met een goede steekpass op Ike in het zestienmetergebied, Ike staat 1 op 1 met de keepster, maar schuift de bal net naast het doel. Enkele minuten later een mooie lange bal van achteruit door Angelique op Annet, Annet komt los van haar tegenstander, kan schieten, maar de bal gaat ook net naast. In de 9e minuut kan VVAC bijna profiteren van een foute pass in de verdediging, maar gelukkig voor Noordeloos, gaat deze bal er niet in. VVAC gaat nu meer druk zetten en er volgen enkele kansen, in de 14e minuut een hoge voorzet vanaf de linkerkant, welke bij de 2de paal kan worden ingekopt, 0-1 en Noordeloos kijkt al vroeg tegen een achterstand aan. In de 28ste minuut krijgt VVAC op een 25 meter van het doel een vrije trap, welke over de keepster in het doel beland, 0-2. In de 37ste minuut een kleine overtreding van Kim op een 26 meter van het doel, opnieuw een vrije trap voor VVAC, nu aan de rechterkant van het veld, deze wordt over de keepster in de linkerhoek van het doel geschoten, 0-3. In de 39ste minuut een aanval over links van VVAC, er komt een voorzet en deze wordt simpel binnen getikt, zo gaat Noordeloos met een geflatteerde 0-4 achterstand de rust in en zo lijkt de wedstrijd al in de 1e helft te zijn beslist.

Na rust komt Noordeloos wel feller uit de startblokken, in de 49ste minuut een pass van Noortje op Jessica, Jessica kan alleen op de keepster af, maar ze krijgt de bal niet in het doel. Twee minuten later opnieuw een aanval van Noordeloos, Jessica geeft een goede pass op Ike, de keepster komt uit, maar kan de bal niet goed raken, Ike krijgt de bal mee en komt voor een leeg doel te staan, ze tikt de bal netjes binnen, 1-4. Gelijk na de aftrap een uitbraak van VVAC, waar Noordeloos geen antwoord op heeft en de 1-5 staat op het scorebord. In de 68ste minuut wordt Aniek gewisseld en komt topscoorster Roxanne in het veld. In de 79ste minuut een fantastisch schot van Jessica die de bal vanuit de lucht in een keer op het doel schiet, de keepster kan de bal op de lat tikken, maar daar staat Roxanne en zij schiet de bal alsnog binnen, 2-5. Dit was ook gelijk de eindstand, volgende week opnieuw een thuiswedstrijd en komt IJFC Vr. 2 op bezoek, hopelijk kan Noordeloos, dan de punten pakken, waar ze al weken naar smachten.

Zaterdag 17 november 2018
SV Noordeloos Piratenfeest