Brilstand tegen Odysseus VR3

Zaterdag 24-11-2018

SV Noordeloos Vr.1 – Odysseus ’91 Vr.3

Jammerlijke brilstand voor SV Noordeloos Vrouwen 1

Noordeloos, na de mooie winst van vorige week moet SV Noordeloos deze week het veld in tegen de ploeg, die onderaan staat in de competitie, Odysseus ’91 Vr.3. Wegens blessures en afwezigen, begint Noordeloos vandaag met een andere opstelling,  Desiré in het doel, in de verdediging  Angelique, Elise, Naomi en Jessica, op het middenveld Thera, Aniek en Simone, en in de voorhoede Annet, Roxanne en Ike. Op de bank nemen plaats Suzanne en Ingrid.

Om half 11 is het fluitsignaal van de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd. De dames zoeken gelijk de aanval en in de 5de minuut de eerste grote kans voor Noordeloos, een bal van achteruit van Angelique, wordt doorgekopt door een speelster van Odysseus en belandt bij Ike in de voeten, ze komt 1 op 1 te staan met de keepster, maar schuift de bal aan de verkeerde kant van de paal, net naast. Na een goede aanval in de 26ste minuut, krijgt Thera de bal op het randje van de 16 meter, lost een schot, maar ook deze bal gaat net naast. Noordeloos blijft aanvallen en rondspelen, krijgen nog wel wat kansjes, maar echt gevaarlijk kunnen de dames niet meer worden. Odysseus probeert ook af en toe de aanval te zoeken, maar de verdediging van Noordeloos staat goed en ook gelegenheidslinksback Jessica staat aardig haar mannetje, en zo krijgt de tegenstander geen doelkansen in de eerste helft.

Na de rust heeft Thera van positie gewisseld met Jessica en gaan de dames volop in de aanval. Het wordt gelijk gevaarlijk voor het doel van Odysseus, Aniek maakt het de verdediging knap lastig, ze kan voorgeven op Annet, maar haar schot gaat net naast. In de 52ste minuut krijgt Noordeloos een vrije trap net buiten het zestien meter gebied, Roxanne gaat achter de bal staan, ze heeft een goed schot, maar ze schiet helaas in de muur. In de 64ste minuut wordt Thera gewisseld voor Suzanne, zij komt op de linksback positie te staan. Omdat Noordeloos de druk probeert op te voeren, kan Odysseus er soms uitkomen en ook gevaarlijk worden, in de 65ste minuut komt een aanvalster van de tegenstander oog in oog te staan met keepster Desire, maar zij blijft koel en staat precies in de baan van het schot en kan een doelpunt voorkomen. In de 76ste minuut een aanval van Odysseus, de bal wordt hoog voorgegeven, gaat over de keepster van Noordeloos heen, maar ook over de inkomende spits en de bal gaat over de achterlijn. De spits van Odysseus had deze wedstrijd niet veel te vertellen, Elise stond haar goed te verdedigen, had haar helemaal in haar zak vandaag en heeft haar taak meer dan volbracht. In de 82ste minuut opnieuw een grote kans voor Noordeloos, Roxanne komt alleen voor de keepster te staan, maar ze schiet de bal naast. Een minuut later een goede strakke voorzet van Jessica, maar niemand op de goede plek om de bal in te tikken, Noordeloos maakt de kansen niet af vandaag. In de 85ste minuut gaat Annet eruit, nadat ze de bal hard in haar gezicht heeft gekregen en ze met een bloedneus het veld moet verlaten, Ingrid komt haar vervangen. De slotfase is nog spannend, Noordeloos blijft aanvallen, speelt goed, maar het lukt vandaag niet om een doelpunt te maken, aan de andere kant is het met de counter Odysseus, dat gevaar sticht, maar gelukkig is de sluitpost van Noordeloos alert en houdt haar doel schoon. Helaas niet de punten, die Noordeloos verdiende vandaag, de eindstand 0 – 0 en moeten de dames met 1 punt genoegen nemen. Volgende week wacht de uitwedstrijd om 12.00 uur tegen Kozakken Boys en zullen de dames naar Werkendam afreizen.

Vrijdag 5 april 2019
Wedstrijdbezoek voor de jeugd