Geen punten voor strijdend Vrouwen 1

Zaterdag 8-12-2018

SV Noordeloos Vr.1 – Tricht Vr.1

Laatste wedstrijd voor de winterstop, opnieuw geen punten voor SV Noordeloos

Noordeloos, na de verloren uitwedstrijd vorige week tegen Kozakken Boys is het vandaag Tricht, dat op bezoek komt in Noordeloos. Wegens ziekte van keepster Desiree, start Roxanne vandaag onder de lat, Angelique, Elise, Anna en Naomi in de verdediging, Thera, Jessica en Simone op het middenveld en Annet, Aniek en Ike in de voorhoede. Op de bank nemen plaats Kim en Suzanne.

De laatste wedstrijd voor de winterstop, begint om half 11 en Noordeloos komt goed uit de startblokken, vanaf de aftrap gelijke een grote kans voor Aniek, ze komt 1 op 1 op de keepster te staan, maar nog niet scherp en ze schiet tegen de sluitpost van Tricht op. Ook Tricht laat zich gelijk gelden, in de 2de minuut kunnen ze een schot lossen op het doel van Roxanne, maar deze gaat net naast, de toon is gezet, al moeten beide teams wennen aan de krachtige wind, die over het veld waait. In de 14e minuut een harde corner van Thera, deze komt tussen heup- en schouderhoogte en mede door een helpende hand van Angelique, maakt de tegenstander een eigen doelpunt, 1-0. Lang duurt de voorsprong niet, twee minuten later maakt Tricht de gelijkmaker, een prachtig schot vanaf de punt van het strafschopgebied, belandt over de keepster in de kruising, 1-1. Noordeloos blijft aanvallen en in de 28ste minuut een goede pass van Jessica op Thera, Thera kan oplopen tot de 16 meter lijn, ze haalt uit, maar haar schot gaat net over. Daarna is het opnieuw Jessica die de achterlijn haalt, de bal voorgeeft en Ike scoort echter beslist de scheidsrechter dat de bal achter de lijn is geweest en keurt het doelpunt, onterecht volgens Jessica, af. Een minuut later een aanval over links, Ike kan tot een schot komen, maar de keepster kan met 1 hand redding brengen. In de 36ste minuut gaat de rechterspits van Tricht op avontuur, kapt Anna behendig uit en schiet, de bal gaat onderkant lat het doel in, 1-2. In de 41ste minuut wordt een achterbal door Angelique genomen, Ike kan de bal oppikken, gaat richting het doel van de tegenstander, 1 op 1, maar de keepster ligt in de weg en ze krijgt de bal niet in het doel. De daarop volgende corner wordt ingebracht door Ike, Thera kan de bal in het doel schieten, maar ze staat buitenspel en het doelpunt wordt terecht afgekeurd.

Na rust gelijk een ongelukkig moment voor de keepster van Noordeloos, een schot van Tricht komt tegen de binnenkant van de paal, kaatst terug in het veld, tegen de rug van de keepster en belandt in de goal, 1-3. Noordeloos zet alles op alles om terug te komen in de wedstrijd, de dames werken hard, met en voor elkaar en in de 56ste minuut een grote kans om de 2-3 te maken, Jessica kan schieten, haar schot komt tegen de onderkant van de lat, terug het veld in, Simone kan oppikken, haalt uit,  weer tegen de onderkant van de lat, het zit Noordeloos niet mee, de bal wil het doel niet in. Na een uur te hebben gespeeld, verlaat Thera het veld en komt Kim haar vervangen. In de 74ste minuut een bal van Angelique van achteruit, wordt door de wind meegenomen, belandt bij Ike, maar ze schiet tegen de keepster op. De corner, die daarop volgt, wordt in eerste instantie weggewerkt door Tricht, maar Jessica kan de bal opnieuw inbrengen en daar staat Aniek op de juiste plek en kan de bal binnenschieten, 2-3. Noordeloos terug in de wedstrijd, het laatste kwartier blijven de dames er ook vol voor gaan om de gelijkmaker te forceren, er wordt goed gevoetbald, Tricht moet alle zeilen bijzetten om de voorsprong te behouden. In de 81ste minuut wordt de goed spelende Simone aangespeeld aan de rechterkant van het veld, vanaf ongeveer 18 meter lost zij een prachtig schot op het doel, maar de keepster kan haar vingertoppen tegen de bal krijgen en tikt de bal over. Er komen nog diverse kansen op de gelijkmaker, de toeschouwers vol spanning aan de zijlijn, maar Noordeloos heeft het geluk niet aan haar zijde, de bal wil er niet in. Wegens blessurebehandelingen en wissels, waar de scheidsrechter elke keer zijn klokje stil zet, wordt er lang doorgespeeld, in de 94ste minuut wordt Jessica onderuit, net buiten het 16-meter gebied, een gele kaart volgt en een vrije trap voor Noordeloos. Angelique gaat achter de bal staan, maar haar schot gaat helaas over. Het blijft 2-3 op Sportpark de Noordeloos.

Vrijdag 5 april 2019
Wedstrijdbezoek voor de jeugd