Vrouwen 2 doen zichzelf tekort

Vrouwen 2 krijgt niet wat het verdient

Wedstrijd SVS’65 Vr 1 - SV Noordeloos Vr 2   17-12-2017 

Voor de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar kon trainster Geerte beschikken over 15 meiden. Met een veelal volle trainingsopkomst, was de opstelling nog even puzzelen. In een 4-3-3 opstelling met Marloes in de spits, de snelle Julia op rechts, Janey op links en Suzanne achter de spitsen was het strijdplan aanvallend te noemen.

 

Noordeloos begint goed aan de wedstrijd, neemt het initiatief en creëert wat kleine kansjes. In de 20ste minuut is het schaduwspits Suzanne, ze krijgt de bal aangespeeld van Janneke Blom en kan een schot lossen op de goal, maar de bal gaat helaas net naast. Na ongeveer een half uur spelen klopt Noordeloos stevig op de deur bij SVS, enkele corners zorgen voor gevaar, maar de grootste kans is voor Marloes, als de bal van Suzanne voor haar de voeten valt, maar SVS kan ternauwernood ingrijpen.

In de rust wisselt Geerte maar liefst 3 speelsters en daar moeten de dames even aan wennen. Nu is het SVS dat Noordeloos onder druk zet, maar keepster Mathilde weet de bal weg te werken. Net als Noordeloos weer grip op de wedstrijd lijkt te krijgen, met een goede kans voor Marloes, is het aan de andere kant een zondagsschot van SVS, die plompt in de rechter benedenhoek verdwijnt in de goal van Noordeloos, 1-0, een fikse teleurstelling. Toch pakken de meiden het weer goed op en herpakken ze het goede spel, in de 65ste minuut, een vrije trap voor Noordeloos, welke door Suzanne wordt genomen, maar de keepster brengt redding met haar benen, de corner, die daarna volgt, levert helaas niets op. Enkele minuten later een actie van Amber vanaf de rechterkant, ze komt naar binnen en kan een goed schot lossen in de hoek van de goal, maar de keepster duikt en kan met haar vingertoppen de bal wegtikken. In de 80ste minuut nog een goed schot van Ellen op de goal, maar opnieuw kan de keepster haar doel schoon houden. Geerte heeft, in de eindfase van de wedstrijd, nog geprobeerd met een extra middenveldster meer, druk naar voren te krijgen, maar het mocht niet baten. 

Noordeloos speelt goed, maar met goed spel alleen red je het niet, we moeten scoren! En laat dat nu net iets zijn waar we moeite mee hebben, Noordeloos verliest met 1-0 van directe concurrent SVS’65 en doet zichzelf hiermee veel te kort.

 

Tweets!

De Agenda

Vrijdag 14 juni 2019
Trainersafsluiting

Zaterdag 15 juni 2019
FamiliedagZaterdag 22 juni
Opening Noorderhuis

Vrijdag/Zaterdag 28/29 juni
Tentenkamp

Vrijdag 5 juli 2019
Scoren voor Kika!

Www.facebook.com/ScorenvoorKiKaVrijdag 31 januari 2020
Aftrap 75 jarig jubileum SV Noordeloos
Locatie: Noorderhuis