Vrouwen 2 verliest van Brakel Vrouwen 2

SV Noordeloos Vrouwen 2 verliest van de Nummer 2

Wedstrijd SV Noordeloos Vr 2 – Brakel Vr 1                                        7-4-2018 

Op het warme Sportpark De Noordeloos heeft Vrouwen 2 vandaag de zware taak om het op te nemen tegen VV Brakel, de nummer 2 in de competitie. Vrouwen 2 beschikt vandaag over maar 13 dames, waaronder er een paar niet geheel fit zijn, en starten met de van vakantie terugkomende Suzanne en van een blessure terugkomende Roos in de basis aan de wedstrijd.

In de 4e minuut een aanval van Noordeloos, wat een eenvoudig schot op doel lijkt, heeft de keepster van Brakel deze niet klem en wordt het een corner voor Noordeloos, welke niets oplevert. Daarna is het Brakel, Noordeloos lijkt wat afwachtend, zit er niet goed bovenop, wat Brakel de kans geeft op een schot op doel, deze gaat net naast. In de 11e minuut een corner voor Brakel, maar keepster Mathilde geeft redding pakt de bal prima uit de lucht.  In de 20ste minuut is er weer een aanval van Noordeloos, Helga aan de linkerkant van het veld, geeft een goede dieptepass op Janneke, maar de bal is blijkt te scherp. Halverwege de eerste helft een paar hachelijke momenten voor Noordeloos, Brakel geeft voor vanaf de rechterkant, Mathilde ziet dat en komt uit, net voor Mathilde de bal kan pakken is het Melanie, die de bal nog een tikje geeft, de bal gaat richting doel en belandt op de paal, maar gelukkig kan Melanie de bal nog wegwerken. Even later komt de bal op de lat, welke door zus Rosalie kan worden weggewerkt. Daarna kan Brakel in 8 minuten de wedstrijd beslissen, in de 32ste minuut is het erg rommelig op het middenveld, Noordeloos kan de bal niet goed wegwerken, Brakel pakt op, de middenvelder loopt door, krijgt de bal en rond netjes af, 0-1. Voor de rust nog 2x zo’n zelfde situatie, een aanval dwars door het midden, waardoor Brakel de ruststand op 0-3 zet. 

Ook in de 2de helft is het Brakel dat het betere spel heeft, Noordeloos probeert het wel, maar kan weinig gevaar stichten. In de 55ste minuut een achterbal van keepster Mathilde, deze komt in de voeten van de linkerspits van Brakel en ze schiet over de keepster het doel in, 0-4. Brakel zet uiteindelijk de eindstand op 0-6,  de zusjes Croes waren voor Noordeloos wel de uitblinksters vandaag, ze bleven vechten voor elke bal, chapeau.

Tweets!

De Agenda

Vrijdag 14 juni 2019
Trainersafsluiting

Zaterdag 15 juni 2019
FamiliedagZaterdag 22 juni
Opening Noorderhuis

Vrijdag/Zaterdag 28/29 juni
Tentenkamp

Vrijdag 5 juli 2019
Scoren voor Kika!

Www.facebook.com/ScorenvoorKiKaVrijdag 31 januari 2020
Aftrap 75 jarig jubileum SV Noordeloos
Locatie: Noorderhuis