Vrouwen 2 verliest opnieuw

SV Noordeloos Vrouwen 2 verliest opnieuw

Wedstrijd Ameide Vr 1 - SV Noordeloos Vr 2                                     14-4-2018

Vandaag de wedstrijd tegen Ameide, dat momenteel op de laatste plaats in de competitie staat, op het programma.

Ameide begint sterk aan de wedstrijd, zet gelijk druk op de verdediging van Noordeloos, in de 4e minuut krijgt een speelster van Ameide de bal door de lucht aan gespeeld, ze lijkt de bal met de hand aan te nemen, maar het spel mag door en ze maakt de 1 – 0, Noordeloos kijkt zo al vroeg in de wedstrijd tegen een achterstand aan. Noordeloos pakt het gelijk op en probeert voetballend naar voren te komen, in de 11e minuut een goede pass van Threa op Janneke, Janneke legt de bal terug op Suzanne, zij schiet, maar de bal gaat net naast. Noordeloos blijft aanzetten, maar de passing in de voorhoede is net  niet scherp genoeg, om grip te krijgen op de wedstrijd, besluit Geerte na een half uur spelen een paar wissels toe te passen. Dit heeft gelijk resultaat, de nieuwe voorhoede is verfrissend en flexibel, Janneke komt over rechts op langs de zijlijn, ze geeft de bal op Fleur, die tussen de verdediging door slalomt, ze geeft de bal op Marloes, die hard in het dak van het doel schiet, 1-1. In de 40ste minuut weer een goede kans voor Noordeloos, Julia is door de verdediging van Ameide, gaat alleen op de keepster af, schiet langs de keepster heen, maar de bal gaat net naast. Enkele minuten later verspeelt Noordeloos de bal op het middenveld, de verdediging is uit positie, een Ameide speelster kan alleen op keepster Mathilde afgaan en schiet netjes binnen, 2-1.

In de tweede helft probeert Noordeloos gelijk weer de druk naar voren te zetten, een aanval over rechts met een goede voorzet op Fleur, Fleur schiet, maar de bal belandt op de paal. In de 55ste minuut een pass op Janey, die geeft de bal voor, de bal wordt uitverdedigt, maar belandt in de voeten van Fleur, ze schiet, maar helaas gaat de bal over. Ameide zet wat meiden in het veld op andere posities en probeert nu Noordeloos terug te drukken, Noordeloos houdt nog even stand. In de 70ste minuut krijgt Mirthe rond het 16-meter gebied een bal hard in haar rug, ze blijft geblesseerd liggen, Ameide voetbalt door en profiteert, 3-1. Daarna heeft Noordeloos weinig meer in te brengen, Ameide zet de eindstand nog op 4-1 en Noordeloos gaat met lege handen naar huis.

Vrijdag 5 april 2019
Wedstrijdbezoek voor de jeugd