Hardinxveld maatje te groot

Datum: 28 April 2018

Wedstrijd: SV Noordeloos Vrouwen 2 – Hardinxveld Vrouwen 1

Hardinxveld een maatje te groot voor SV Noordeloos

Noordeloos – Vandaag staat voor Vrouwen 2 de wedstrijd tegen de koploper Hardinxveld Vrouwen 1 op het programma. Met de wedstrijd van vorige week nog in het geheugen, stapt Noordeloos met net zo’n vechtende mentaliteit het veld op.

Hardinxveld laat aan het begin van de wedstrijd meteen zien, waarvoor ze gekomen zijn, ze zetten Noordeloos gelijk onder druk, de verdediging van Noordeloos houdt in de eerste minuten stand. In de 5de minuut is het Ingrid, die de toon zet, ze zit bovenop haar dame en verdedigd goed in het 16 -meter gebied. Waar de tegenstander gelijk om een penalty vraagt, geeft de scheidsrechter terecht een corner, welke goed door keepster Mathilde goed wordt weggetikt. In de 11de minuut is het opnieuw een aanval van Hardinxveld, ditmaal over rechts, de bal wordt teruggelegd net buiten de 5 meter en wordt goed binnen geschoten, 0-1. Noordeloos probeert wat meer de aanval op te zoeken, er worden combinaties gezocht, en dat leidt tot een paar kleine mogelijkheden. In de 23ste minuut passt de verdediging van Hardinxveld door wat druk van Noordeloos, de bal terug op de keepster, zij schiet de bal weg, Amber kan de bal oppakken en schiet gelijk vanaf 30 meter, maar de keepster kan de bal opvangen. In de 25ste minuut een snelle ingooi van Hardinxveld, de verdediging van Noordeloos staat verkeerd en Hardinxveld speelt het simpel uit, 0-2. Hardinxveld blijft op zoek naar meer goals, want misschien kan het doelsaldo nog wel eens belangrijk zijn voor de ploeg. In de 30ste minuut een goede voorzet van de rechtsbuiten van Hardinxveld, deze valt precies in de baan van Linda en een opkomende speelster, Linda kan haar voet er tegenaan zetten, maar helaas belandt de bal in het eigen doel, 0-3. Voor rust weet Hardinxveld nog een doelpunt te maken en gaat Noordeloos met een achterstand 0-4 de rust in.

In de rust worden er 3 wissels toegepast, Fleur komt naast Helga in de spits en op de links- en rechtshalf komen Julia en Janey in het veld. Fleur laat gelijk zien, waar ze goed in is, ze gaat met de bal op pad, weet in de 16 te geraken en geeft de bal voor op Amber, maar zij kan er net niet bij en Hardinxveld kan de bal wegwerken. In de 49ste minuut wordt een aanval van Hardinxveld, goed onderschept door Suzanne, ze speelt de bal naar voren, maar er komt niemand in de bal en Hardinxveld kan de bal direct op de rechterspits passen, zij werkt de 0-5 binnen. In de 63ste minuut kan een speelster van Hardinxveld vrij uithalen en de bal gaat over keepster Mathilde het doel in 0-6. Wat er daarna gebeurd was een beetje onbegrijpelijk, in de 75ste minuut weet de keepster van Noordeloos, een aanval van Hardinxveld te onderscheppen, ze heeft de bal al vast, maar een speelster van Hardinxveld gaat toch op Mathilde door, beetje onbesuisd en onnodig met een 0-6 voorsprong. Noordeloos blijft werken voor elke bal, aan de inzet heeft het zeker niet gelegen vandaag, de meiden hebben gestreden tot de laatste minuut, de tegenstander van vandaag was gewoon een maatje te groot voor Noordeloos. Hardinxveld weet nog 2 doelpunten te maken en zet de eindstand op 0-8, een goede stap in de richting van misschien wel een kampioenschap voor deze goed voetballende ploeg.

Opstelling: Mathilde Schram, Suzanne Veen, Melanie Croes, Rosalie Croes, Ingrid Pellikaan, Annelies van Driel, Amber den Toom, Anne Kooijman, Linda Slob, Helga Koster en Marloes Schouten.

Reserves: Fleur Moerings, Julia de Groot, Janey de Vos, Threa Teeuw en Roos Brand

Vrijdag 14 juni 2019
Trainersafsluiting