Leerdam Sport VR1 te sterk voor VR2

Zaterdag 3-11-2018

SV Noordeloos Vr.2 – Leerdam Sport Vr.1

Leerdam Sport te sterk voor Noordeloos

Na het verlies afgelopen Woensdag tegen Lekvogels, treden de dames vandaag op Noordeloos aan tegen Leerdam Sport, voor Noordeloos een nog onbekende tegenstander.

Om 12.30 uur klonk het fluitsignaal en voor Leerdam Sport komt er in de 3e minuut al een goede kans, gelukkig voor Noordeloos staat keepster Mathilde goed op te letten en ze komt goed uit haar goal. Leerdam Sport blijft druk zetten en in de 14e minuut een goede combinatie van de spitsen, wat resulteert in een schot op het doel, Mathilde kan met de vingertoppen redding brengen, de bal komt op de lat en wordt in 2de instantie nog door Leerdam Sport in het doel gewerkt, 0-1. In de 20ste minuut is het Noordeloos, een prima pass van Suzanne op Joyce, Joyce wordt goed verdedigd, de bal belandt bij Janey in de voeten, zij kan terugleggen op Suzanne en haar schot gaat net naast het doel. Daarna krijgt Leerdam Sport een aantal kansen om de score uit te breiden, met de snelle spitsen, kunnen ze er elke keer goed uit komen, maar ze zijn nog niet scherp en de ballen gaan naast en over het doel en zo gaan de dames gaan met een 0-1 stand de rust in.

De tweede helft probeert Noordeloos gelijk druk te zetten, Linda gaat bijvoorbeeld vol het duel aan, maar wordt geraakt net boven de knie en moet geblesseerd het veld verlaten. Daarna pakt Leerdam Sport het weer op en dat resulteert in de eerste kans in de tweede helft, de bal gaat voor langs. In de 59ste minuut komt Leerdam Sport met een aanval over rechts, de bal wordt voorgegeven en netjes afgemaakt, 0-2. Ondanks de achterstand weet Noordeloos de rug te rechten en in de 62ste minuut krijgt Noordeloos een vrije trap aan de rechterkant, Suzanne geeft de bal laag in het 16 meter gebied, Janey kan de bal op doel schieten, maar de keepster redt de bal net voor de lijn. Drie minuten later is het toch raak voor Noordeloos, na een corner van Suzanne, welke goed voor het doel terechtkomt, is het Janey, die de bal in het net kan schieten, 1-2. Enkele minuten later mag de linksback van Leerdam Sport niet mopperen als de scheidsrechter de rode kaart op zak houdt, de forse overtreding neigde naar een gestrekt been maar Julia raakte gelukkig niet geblesseerd. In de 75ste minuut gaat Ingrid goed door aan de rechterkant, wat resulteert in een hoekschop. De hoekschop wordt wederom genomen door Suzanne en deze wordt door Leerdam Sport half weggewerkt, Roelie kan de bal schieten, maar raakt hem niet helemaal goed, dan komt de bal bij Merel, zij haalt uit en vanaf ongeveer 20 meter, belandt de bal fraai in het doel, 2-2. Noordeloos heeft zich goed teruggevochten in de wedstrijd, maar helaas was die blijdschap van korte duur, want 2 minuten later een uitbraak van Leerdam Sport met hun snelle spitsen, waar Noordeloos de nodige moeite mee heeft, ligt de bal aan de andere kant in het doel, 2-3. Leerdam Sport kan de eindstand nog op 2-4 zetten en dus helaas voor Noordeloos gaan de punten mee naar Leerdam. Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen GJS Vr.2, welke momenteel op de 2de plaats in de competitie staan.

Zaterdag 17 november 2018
SV Noordeloos Piratenfeest