Hard gewerkt, geen punten..

Zaterdag 8-12-2018

SV Noordeloos Vr.2 – VVAC Vr.2

Hard werkend Noordeloos met lege handen

Na het verlies vorige week in Hei en Boeicop tegen HSSC’61, treden de dames vandaag aan tegen de nummer 5 van de competitie, VVAC uit Ottoland. Trainster Geerte start vandaag met de volgende 11 speelsters, Mathilde in het doel, Rosalie, Suzanne, Melanie en Annemiek en Ingrid in de verdediging, Amber, Nicole en Anne op het middenveld en Joyce, Helga en Janey in de voorhoede.

Na het fotomoment met alle voetbalvrouwen van Vrouwen 1, 2 en 3 (een mooie ploeg bij elkaar ) werd iets na 12.30 afgetrapt, VVAC zet gelijk volop druk op de verdediging van Noordeloos en helaas in de 5de minuut krijgt VVAC, ongelukkig voor Noordeloos, al de 0-1 voorsprong via de rug van een verdedigster gaat de bal het doel in. Terugdenkend aan vorige week, waar Noordeloos snel tegen een grote achterstand aankeek, recht Noordeloos vandaag de rug en krijgt na ongeveer 10 minuten wat meer grip op de wedstrijd en komen zo meer aan voetballen toe. In de 14e minuut wordt het toch nog even gevaarlijk voor het doel van Noordeloos, als de verdediging een slippertje maakt en een VVAC speelster een hele grote kans krijgt, maar ze schiet veel te snel, raakt de bal verkeerd en deze gaat ver naast. In de 16e minuut een mooie passeerbeweging van Nicole op het middenveld, ze passt de bal op Joyce, maar helaas kan VVAC de bal net wegwerken, maar Noordeloos pakt de bal gelijk weer op, de bal komt bij Janey, zij legt de bal terug op de opkomende laatste vrouw Suzanne, maar haar schot gaat over het doel. In de 33ste minuut een goed een-tweetje tussen Amber en Joyce, Joyce geeft een dieptepass op Helga, maar de keepster kan de bal voor haar voeten wegkapen. Net voor rust geeft Noordeloos aan de rechterkant van het veld VVAC de vrije doorloop naar keepster Mathilde en de spits rond goed af, een domper voor de rust, 0-2.

In de rust wordt Joyce en Ingrid gewisseld en komen Julia en Annemiek in het veld. Gelijk na rust een grote kans voor VVAC, de buitenspelval wordt opgeheven door een verdedigster van Noordeloos en de linkerspits van VVAC kan alleen op keepster Mathilde af, maar met een formidabele redding houdt Mathilde Noordeloos nog in de wedstrijd. Noordeloos gaat iets anders spelen, laatste vrouw Suzanne komt bij elke aanval mee naar het middenveld, om zo meer druk naar voren te geven, maar tot echte grote kansen komt het begin van de tweede helft nog niet. In de 65ste minuut verlaten Rosalie en Helga het veld en komen Linda en Willemijn binnen de lijnen. Twee minuten later een ingooi op Nicole, zij kan draaien en geeft de bal voor op Julia, maar de keepster van VVAC let goed op en kan de bal oppakken. In de 70ste minuut een aanval van VVAC over links, een goede steekpass vanaf het middenveld, zet de spits alleen voor keepster Mathilde, zij verkleint haar doel goed en de spits schiet de bal tegen Mathilde aan, weer een goede redding. In de 81ste minuut neemt Suzanne een corner voor Noordeloos, deze wordt goed uitverdedigd, maar Anne kan de bal oppikken, zij speelt gelijk breed op de terugkomende Suzanne, de bal wordt voorgegeven, Nicole kan de bal vanuit de lucht direct aantikken, maar de bal gaat rakelings langs de verkeerde kant van de paal. Waar Noordeloos probeert meer druk te zetten om een doelpunt te forceren, valt deze helaas aan de andere kant, na een snelle counter kan een speelster van VVAC opnieuw alleen op Mathilde afgaan, maar deze keer wordt er wel raak geschoten, 0-3 en vlak erna valt ook de 0-4 als VVAC gemakkelijk door de verdediging heen kan combineren. Aan het einde van de wedstrijd nog een kans voor Noordeloos om de “0” van het scorebord te halen, Suzanne neemt de laatste corner van de wedstrijd en met een indraaiende bal eindigt deze jammerlijk op de paal, in de herkansing wordt deze niet binnengekopt/geschoten, Noordeloos heeft hard gewerkt maar helaas gaan de 3 punten mee naar Ottoland. Voorlopig hoeven de dames niet te voetballen, de winterstop is aangebroken, 9 Februari staat de 1e competitiewedstrijd voor Noordeloos op het programma, uit naar SVS’65.

Vrijdag 5 april 2019
Wedstrijdbezoek voor de jeugd