Inschrijving voor Voetbaldagen bij SV Noordeloos geopend

Vanaf januari is het weer mogelijk om aan te melden voor de Voetbaldagen bij SV Noordeloos. Deze tweedaagse voetbalactiviteit in Noordeloos is de laatste jaren een groot succes. Daarom hebben VoetbalParty en SV Noordeloos samen besloten om dit ook in het huidige voetbalseizoen weer te organiseren. Omdat de Voetbaldagen door steeds meer spelers van omliggende verenigingen is ontdekt is het verstandig om snel aan te melden, we hebben maar plaats voor 80 voetballers. Afgelopen jaren hadden we, naast jeugdspelers van SV Noordeloos ook deelnemers van onder andere VVAC, Arkel, SteDoCo, vv Ameide, Meerkerk en Peursum.

Alle voetballers ontvangen op maandagochtend een eigen voetbaltenue (wat ze mogen houden!) en natuurlijk gaat niemand op dinsdagmiddag met lege handen naar huis. Op beide dagen wordt door de hele groep gegeten in de kantine van SV Noordeloos. De ochtenden staan voornamelijk in het teken van trainingen en oefenvormen om o.a. de techniek te verbeteren en in de middagen worden voornamelijk wedstrijdjes en toernooivormen gespeeld. Hieronder meer informatie over de Voetbaldagen:

De Voetbaldagen bij SV Noordeloos
Wanneer: Maandag 29 en Dinsdag 30 april 2019
Waar: Complex van SV Noordeloos
Wie: JO7 t/m JO13-spelers (zowel jongens als meisjes!)
Tijd: 09.00-16.00uur
Inclusief: Voetbaltenue, 2x lunch en persoonlijk aandenken
Kosten: € 60,00 per deelnemer
Om aan te melden ontvangen wij graag per mail de volgende gegevens: naam, geboortedatum, telefoonnummer, vereniging en team. Eventueel aanvullende vragen zijn ook per mail te stellen.Hopelijk allemaal weer tot de 29e!

Zaterdag 8 juni 2019
Freek Wallaard-Toernooi